نحوه انتخاب دستگاه لیزر برش لوله و کاربرد آن در صنایع مختلف

نحوه انتخاب دستگاه لیزر برش لوله و کاربرد آن در صنایع مختلف

نحوه انتخاب دستگاه لیزر برش لوله و کاربرد آن در صنایع مختلف

انتخاب دستگاه لیزر برش: برای اکثر تولید‌کنندگان و گردانندگان صنایع بزرگ، خرید دستگاه لیزر برش لوله یک سرمایه‌گذاری بزرگه. در نظر گرفتن قیمت اولیه‌ای که برای خرید می‌پردازید، تموم ماجرا نیست، بلکه واقعیت اینه که خرید این دستگاه تأثیر بسیار زیادی بر کل فرآیند تولید شما خواهد داشت. اگر دستگاه اشتباهی انتخاب کنید، نتیجه مطلوب میسر نمیشه، به همین دلیل باید با انواع دستگاه لیزر برش لوله آشنا شده و مزایا و معایب هرکدوم رو در زمان خرید در نظر داشته باشید.

آیا می‌دونید بهترین راه برای خرید دستگاه برش لیزر لوله مناسب چیست؟ مطالعه این راهنما به شما در تصمیم‌گیری برای خرید دستگاه لیزر برش لوله مناسب کمک می‌کنه تا پروسه تولید صنعت خود رو یک گام به جلو ببرید. برای آشنایی بیشتر با انواع دستگاه لیزر برش لوله و برش لیزری لوله تا انتهای این مطلب ما رو همراهی کنید.

لیزر برش 

لیزر حک 

دستگاه لیزر برش لوله چیست؟ آیا واقعاً نیاز به سرمایه‌گذاری در برش لیزری لوله داریم؟

صنعت یا کارگاهی که دستگاه برش لیزری لوله نداره، به‌طور کلی کار را به یک یا چند کارگاه با این قابلیت واگذار می‌کنه. این سناریو در حالت کلی ریسک زیادی نداره و اگر انعطاف‌پذیری لازم رو داشته باشید، می‌تونه کارساز هم باشه؛ اما زمانی فرا می‌رسه که شما از خودتون بپرسید آیا زمان اون نرسیده که دستگاه لیزر برش لوله رو به کارگاه یا

کارخونه خودتون اضافه کنید؟

دستگاه لیزر برش به دستگاهی گفته می‌شه که متریال مختلف مانند پارچه، نخ، کاغذ و فلز رو با استفاده از فناوری لیزر برش می‌ده و به قطعاتی با ابعاد مدنظر شما تبدیل می‌کنه. اساس کار اینجوریه که شما اطلاعات و داده‌های لازم رو به دستگاه لیزر برش لوله می‌دید و دستگاه، شروع به تابوندن اشعه لیزر به نقاط مختلف می‌کنه. حرارت و انرژی که اشعه لیزر به متریال وارد می‌کنه، منجر به برش اون می‌شه.

دستگاه لیزر برش لوله برای برش دادن انواع لوله‌های فلزی و غیرفلزی به کار می‌ره و از دقت بسیار بالایی باری برش دادن برخورداره. تو این روش، فلز با یکی از روش‌های سوزوندن، ذوب شدن یا بخار شدن به قطعات با سایزهای دلخواه برش داده می‌شه.

به‌عنوان یک تولید‌کننده، شما گزینه‌های متعددی برای خرید دستگاه برش لیزر دارید. نمایندگی‌هایی وجود دارن که انواع دستگاه لیزر برش لوله رو طراحی و در اختیار مشتری‌ها قرار می‌دن؛ اما تفاوت این دستگاه‌ها تو چیه؟ چه فرقی باهم دارن؟ کدوم دستگاه برای صنعت شما مناسب‌تره؟

لیزر CO2 یا فناوری فایبر؟ کدوم بهتره؟

نحوه انتخاب دستگاه لیزر برش لوله و کاربرد آن در صنایع

دو نوع دستگاه لیزر در حال حاضر اکثریت بازار صنعتی رو تشکیل می‌دن: لیزرهای گاز CO2 سنتی و لیزرهای فایبر حالت جامد که جدیدتر و مدرن‌تر هستن. لیزرهای CO2 توی دو دهه گذشته موتورهای کار صنعت فلزسازی بودن. این لیزرها با عبور دادن جریان الکتریسیته از طریق تشدیدکننده پر از گاز (که شامل CO2) و با استفاده از آینه‌ها برای متمرکز کردن و ارسال پرتو، کار می‌کنه.

در لیزر فایبر، از بانک‌های دیود برای ایجاد لیزر استفاده می‌شه و از طریق کابل فایبر نوری، مشابه آنچه در صنعت مخابرات استفاده می‌شه، اشعه لیزر کانال‌کشی و تقویت می‌شه. لیزر فایبر که در حدود سال ۲۰۰۸ معرفی شد، هزینه‌های عملیاتی کمتری داره و سرعت برش بالاتری رو نسبت به لیزر CO2 ارائه می‌ده.

در اوایل پیدایش لیزرهای فایبر، این تکنولوژی فقط می‌تونست مواد نازک رو برش بده؛ اما با ظهور لیزرهای قوی‌تر، لیزرهای فایبر سرعت برش قوی‌تری رو توی مواد ضخیم به‌دست آوردن. با یک نگاه کلی، لیزرهای فایبر با وجود قیمت بالاتر، انتخاب محبوب‌تر و مناسب‌تری به شمار می‌رن.

برش برنج و مس

دستگاه‌ لیزر برش لوله فایبری می‌تونه مواد بازتابنده‌ای مثله برنج و مس رو برش بده، در حالی که این کار برای لیزرهای CO2 دشواتره و با چالش‌های بزرگی همراهه. صنایعی که به کیفیت لبه خوب در مواد ضخیم‌تر یا تخصصی نیاز دارن، هنوز هم لیزر CO2 مناسب‌ترین گزینه به شمار می‌ره. همچنین، برخی از تولیدکنندگان ممکنه با فناوری CO2 احساس راحتی کنن، چرا که اونا چندین سال از این دستگاه استفاده کردن و با ریز و بم و ایرادهای این دستگاه به‌خوبی آشنا هستن.

از اون جایی که لیزر فایبر برای تولید لیزر دارای قطعات متحرک یا آینه‌های کمتری هستش، برخلاف تشدیدکننده‌های معمولی CO2، طول عمر بالاتری داره و هزینه تعمیر و نگهداری اون به‌مراتب کمتره. سرعت انجام کار برای شما مهم‌تره یا دقتش؟ آیا به حداقل رسوندن هزینه نیروی کار برای تولید قطعه برای کسب سود بیشتر در کار شما اهمیت داره؟

همون‌طور که می‌بینید، هر کدوم از انواع دستگاه لیزر برش لوله مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن. بنابراین انتخاب دستگاه لیزر برش لوله مناسب بستگی به خواسته‌ها و نیازهای صنعت شما داره. ما در ادامه بیشتر با مزایا و معایب دستگاه لیزر برش لوله فایبر آشنا خواهیم شد، چرا که استفاده از این لیزر در صنایع مختلف روزبه‌روز در حال افزایش هستش و لیزرهای برش لوله CO2 سنتی رفته رفته در حال منسوخ شدن هستن.

مزایا و معایب دستگاه لیزر برش لوله فایبر

مزایا و معایب دستگاه لیزر برش لوله فایبر

مزایای دستگاه لیزر برش فایبر به شرح زیر هستش:

• استفاده از فایبرنوری برای متمرکز کردن و انتقال لیزر
• کیفیت و دقت برش بالاتر نسبت به لیزر co2 به دلیل اشعه لیزر باریک‌تر
• مناسب برای برش و حکاکی روی فلزات ظریف و قیمتی
• مناسب برای کارهای صنعتی با ظرفیت تولید بالا
• مناسب برای حکاکی روی فلزات مدور مثل انگشتر و النگو

دستگاه لیزر فایبر مخصوص متریال زیر هستش:

• آهن، استیل، آلومینیوم و برنج
• فلزات حساس و گرون مثل طلا، نقره و تیتانیوم
• حکاکی پلاستیکی مثل نایلون و پلی کربنات

دستگاه لیزر برش لوله فایبر توی صنایع زیر کاربرد داره:

• صنایع فولادی
• طلاسازی
• صنعت تبلیغات
• ماشین‌آلاتی مثل خودروسازی و کشتی‌سازی
• تجهیزات خونگی (ساخت لوازم صنعتی خونگی و آشپزخونه)
• تجهیزات پزشکی (برای برش دادن بافت‌های نرمی که با چاقوی جراحی امکان برش ندارن)
• مخابرات
• طیف‌سنجی (برای مطالعه برهمکنش‌ها و تشعشعات الکترومغناطیسی مواد)
• برش مواد پلیمری، فلزی و شیشهای
• مبلمان و قفسه فروشگاهی
• تولید تجهیزات ورزشی
• ساخت تابلو برق و رک‌‌های مخابراتی

حالا که با مزایا، فیلد کاری، متریال مناسب برای برش، صنایع مختلف و ویژگی‌های مختلف لیزر برش لوله فایبر آشنا شدین، به‌راحتی می‌تونین دستگاه لیزر برش لوله مناسب برای صنعت و فیلد کاری خودتون رو انتخاب کنین. دستگاه لیزر برش لوله فایبر این روزها در اکثر صنایع حسابی جا افتاده و تونسته جایگاه خودش رو به دست بیاره.

 کانال آپارات ماشینری

دستگاه لیزر برش، لیزر برش، لیزر حک، لیزر جوش

دستگاه لیزر برش لوله فایبر:

از ترکیب عناصری مانند ایتربیوم، اربیوم، نئودیمیم، پرازئودیمیم، هولمیوم، دیسپروزیم و تولیوم دوپ می‌شه، بنابراین به راحتی میشه نتیجه گرفت که آینده از آن این نوع از لیزرها هستش. این نوع از لیزرها حجم بسیار زیادی از کار رو در مت زمان بسیار کمی انجام می‌دن.

لیزر فایبر طول موج‌های مختلفی رو پوشش می‌ده و از این رو می‌تونه توی صنایع گسترده‌ای مورد استفاده قرار بگیره. حذف خطر بازتابندگی، حذف خسارت، کیفیت بالای کار نهایی، انعطاف بالا برای ایتفاده توی صنایع مختلف، طول عمر بالا و صرفه اقتصادی تنها بخش از مزایایی هستش که باعث شده این لیزر به محبوبیت بالایی دست پیدا کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *